Beste sportvrienden


De ATB toertocht 2017 is weer ten einde. Ruim 500 deelnemers hebben zich de moeite genomen om s'ochtends vroeg op te staan en naar Echt te komen. Ondanks de gevallen neerslag in de uren vooraf. Een prachtige opkomst! Dank hiervoor.


Het parcours was dit jaar wederom succesvol aangepast. Elk jaar proberen we een zo uitdagend mogelijk parcours neer te leggen. Helaas hebben wij door omstandigheden dit jaar op het laatste moment enkele leuke en uitdagende stukken uit de route moeten halen die er voorheen wel in zaten. Het streven is in ieder geval om dat gedeelte weer terug te krijgen in het parcours voor volgend jaar.


Tevens dank aan alle vrijwilligers die zich dit jaar belangeloos hebben ingezet. In totaal ongeveer 60 personen. Zonder deze vrijwilligers was het niet mogelijk geweest om dit evenement te organiseren.


Dit jaar hebben wij ook bezoek gehad van een NTFU controleur. Deze persoon beoordeeld de toertocht op kwaliteit, veiligheid, faciliteiten enz. Wij mogen met trots vermelden dat wij de hoogst haalbare score hebben gehaald en onze tocht nu behoort tot de categorie: NTFU EXTRA GOED GEREGELD. Hier zijn wij uiteraard echt trots op.


Nogmaals, allen hartelijk dank voor jullie komst en graag tot volgend jaar. Zet maar vast in de agenda:


zondag 4 november 2018: ATB Toertocht Echt.


Beeldmerk NTFU Extra goed geregeld CMYK