Met dank aan deze sponsors
 

 

warving ledeng logo

Authentiek Indonesisch buffet:

Wij verzorgen een authentiek bereid Indonesische buffet (vanaf 10 tot 150 personen). Het buffet wordt compleet verzorgd inclusief buffettafels, chafingdishes, borden, bestek en servetten.
Bij een buffet vanaf 30 personen roosteren wij standaard ter plekke onze overheerlijke saté. Uiteraard worden de gerechten uitsluitend bereid met verse ingrediënten.


  

Wijnen echt

        PROFIJL WIJNEN:

Met meer dan 275 vestigingen in Europa kan Profile ‘de Fietsspecialist’ u een ongekende service bieden. Voor een goede prijskwaliteit verhouding, deskundig advies, professioneel uitgevoerde reparaties, fietsverzekeringen en het afmonteren en veilig rijklaar maken van uw nieuwe fiets, bent u bij Profile ‘de Fietsspecialist’ op het juiste adres. Profile ´de Fietsspecialist´ is niet voor niets uitgeroepen door de consument tot ‘Beste winkelketen in Nederland op het gebied van service, personeel & assortiment (2005) en ´Beste winkelketen´ van Nederland in de categorie Fiets en vrije tijd (2006). Om deze waardering te behouden, bieden we op al onze producten, zowel A-merken als het eigen assortiment, een uitgebreide garantie die u diverse zekerheden biedt. Daarom garandeert Profile ´de Fietsspecialist´ u de ´8 die u verwacht´, voor zorgeloos fietsplezier!


Wowdeal

        WOWDEAL:

WowDeal is een team van enthousiaste mensen die net zoals jullie houden van fantastische deals. Wij zijn een collectief kopersplatform die de krachten van groepsaankopen en social media bundelen om zo mega kortingen van de beste bedrijven in jouw stad of regio aan te kunnen bieden. WowDeal biedt superdeals aan Limburg en Brabant maar streeft ernaar om de komende maanden ook mensen, uit de rest van het land en over de grens, te laten profiteren van deze fantastische deals in hun regio!


 Roger Wijnen

        ROGER WIJNEN:

Het team van Roger Wijnen sportief fietsen heeft één ding gemeen: zij hebben allemaal een grote passie voor sportieve fietsen en fietsactiviteiten en dat merk je meteen als je bij ons naar binnen stapt. Onze winkel telt maar liefst twee etages vol mtb's, racefietsen, trekkingfietsen, superlichte tour- en sportfietsen, hybrides, elektrische fietsen en urban-bikes, maar ook op het gebied van kleding en accessoires hebben wij de mooiste en meest geavanceerde kwaliteitsspullen voor u in huis gehaald. Uiteraard ontbreekt ook een technische afdeling niet: onze goed opgeleide, betrokken mecaniciens hebben ieder hun eigen specialiteit. Onze passie voor fietsen, delen wij graag met je!

      


Picture1 Boels logo

        Boels:

Boels Services, méér dan verhuur! Boels verhuurt precies de machines en materialen die u nodig heeft. En dat is pas het begin. Met onze services zorgen we ervoor dat uw werk altijd kan doorgaan. U neemt contact met ons op zoals u dat het prettigst vindt en kiest voor de huuroplossing die bij u past. We denken met u mee en gaan verder dan welke verhuurder ook om u te ontzorgen.


Mijnhuis 2

        Peters & Jacobs:

Welkom bij Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs. Een persoonlijke en duidelijke aanpak, dat mag u van ons verwachten. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. Zonder omweg en gericht op resultaat. Zo weet u waar u aan toe bent. Onze kennis en ervaring van de regionale markt garanderen een succesvolle bemiddeling en begeleiding van kopers, verkopers en bouwers van woningen en bedrijfsonroerend goed. En ... wij zijn pas tevreden als u dat bent!


VAN HEES B.V BS

        Van Hees B.V:

VAN HEES B.V., is vanaf 2002 specialist in chemicaliën en laboratoriumbenodigdheden. Wij zijn een ambitieuze firma waar nauwkeurigheid, ontwikkeling en expertise centraal staan. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid chemicaliën aanbod. Naast het feit dat we chemicaliën leveren, kunnen wij ook alle soorten van glaswerk leveren. Tevens kunt u bij ons terecht voor diverse verpakkingen en hulpmiddelen. Daarnaast kunnen wij glaswerk & chemicaliën leveren aangepast op de wens van de klant. Wij streven naar het optimaal vervullen van de klantbehoefte, waarbij het adviseren van de klant en het bieden van een goede service een zeer belangrijke rol spelen. Wij leveren exact datgene waar de klant behoefte aan heeft, ook niet gangbare-hoeveelheden. Wanneer vraag is naar aangepaste producten nemen wij de productie in eigen hand.


 In 2 motion

        IN2MOTION:

In2Motion is opgezet door inspanningsfysioloog Marcel Schmitz. Marcel is van origine IC/CCU-verpleegkundige en is deze baan in 2003 gaan combineren met de fulltime opleiding Bewegingswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht. Bij In2Motion kunnen individuele sporters en sportclubs terecht, van beginnend/recreatief tot topsport, om trainingen te optimaliseren en prestaties verantwoord en op maat te verbeteren. In2Motion poogt een brug te slaan tussen sportwetenschap en sportpraktijk om zodoende efficiënt en verantwoord te bewegen en/of te sporten.

       


Echte bakker 2

        Echte Bakker Dieteren:

Al meer dan 20 jaar geleden kwamen Jan en Lenie Dieteren vanuit hun woonplaats Born naar Maasbracht toe om daar, vol frisse moed een bakkerij over te nemen van de toenmalige eigenaar dhr. en mevr. Joosten. Bakker Jan had ruim 16 jaar in een garage aan huis zijn eigen bakkerijtje. Hier maakte hij diverse producten en bracht het vervolgens huis aan huis.Echter, zijn droom was het hebben van een echte bakkerij met winkel. In 1978 was het dan eindelijk zover, na lang zoeken en twijfelen werd de knoop doorgehakt. Maasbracht leek de ideale lokatie. Samen met zijn echtgenote Lenie stapte Jan het echte bakkerszakenleven in. Hard werken en goede vakmanschap waren de peilers van hun succes. De bakkerij groeide al snel uit tot een echte kwaliteitsbakkerij.Yvonne

        YVONNE SILVERENTAND :

Mijn naam is Yvonne Silverentand. In het dagelijks leven ben ik trotse moeder van een groot gezin en leerkracht op een basisschool. Daarnaast probeer ik zo veel mogelijk tijd vrij te maken voor mijn grote passie; de fotografie. Mijn interesse in de fotografie is zeer veelzijdig: Zo kunt u mij aantreffen tijdens diverse sportevenementen en andere activiteiten in de regio, maar u kunt ook bij mij terecht voor een fotoshoot, zowel in de studio als op locatie. Verder fotografeer ik op afspraak voor bedrijven, maar ik vind het ook prachtig om met een camera naar een popconcert te gaan. Ook zie ik het maken van trouw- en communiereportages als een mooie uitdaging.


New Wave

        NEWWAVE  :

Met de oprichting van de huidige bedrijfsstructuur op 6 oktober 2015 heeft Newwave Engineering een combinatie van jong enthousiasme met meer dan 25 jaar ervaring kunnen bewerkstelligen. Al meer dan twee decennia werken onze mensen samen om onze bestaande en nieuwe klanten van dienst te kunnen zijn. Tel daarbij op, onze vlakke organisatie met directe en dus snelle communicatie lijnen, een grote diversiteit aan productietechnieken en technische kennis. Dit alles maakt Newwave een dynamische en innovatieve partner voor bedrijven die technische oplossingen zoeken. Door onze investering in moderne productiemachines zijn wij in staat om unieke producten te maken in enkel stuks of kleine series. .


LOGO PEX DAKBEDEKKINGEN ORI 

PEX Dakbedekkingen B.V.

Is een “combibedrijf” en houdt zich bezig met het gehele bouwdeel dak. Voor elke vorm van dakbedekkingen heeft Pex Dakbedekkingen B.V. specialisten in huis: van pannen- en leidekkers tot vlakdak specialisten in zowel bitumen als kunststof


Echt Hypotheek 

Deskundig, onafhankelijk en betrokken

Deskundigheid en onafhankelijkheid, gecombineerd met oprechte betrokkenheid en een
gezonde portie doorzettingsvermogen. Dat is waar wij voor staan.


 Logo coxenco high met ondertitel

De familie van 10 horecaondernemingen van Cox & Co

staat onder het motto Happy to serve you! altijd voor u klaar. Dag in, dag uit. Wij heten u dan ook van harte welkom!


rabo logo 

De Rabobank is een Nederlandse bank.

De bank heeft sinds 2016 één bankvergunning van De Nederlandsche Bank. De Rabobank is onderdeel van de Rabobank Groep, en naar eigen zeggen de grootste financiële dienstverlener in Nederland