Met dank aan onze sponsors
 

   

Rabobank

De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen.

Roger Wijnen

Het team van Roger Wijnen sportief fietsen heeft één ding gemeen: zij hebben allemaal een grote passie voor sportieve fietsen en fietsactiviteiten en dat merk je meteen als je bij ons naar binnen stapt. Onze winkel telt maar liefst twee etages vol mtb's, racefietsen, trekkingfietsen, superlichte tour- en sportfietsen, hybrides, elektrische fietsen en urban-bikes, maar ook op het gebied van kleding en accessoires hebben wij de mooiste en meest geavanceerde kwaliteitsspullen voor u in huis gehaald. Uiteraard ontbreekt ook een technische afdeling niet: onze goed opgeleide, betrokken mecaniciens hebben ieder hun eigen specialiteit. Onze passie voor fietsen, delen wij graag met je!

Wijnen echt

Met meer dan 275 vestigingen in Europa kan Profile ‘de Fietsspecialist’ u een ongekende service bieden. Voor een goede prijskwaliteit verhouding, deskundig advies, professioneel uitgevoerde reparaties, fietsverzekeringen en het afmonteren en veilig rijklaar maken van uw nieuwe fiets, bent u bij Profile ‘de Fietsspecialist’ op het juiste adres. Profile ´de Fietsspecialist´ is niet voor niets uitgeroepen door de consument tot ‘Beste winkelketen in Nederland op het gebied van service, personeel & assortiment (2005) en ´Beste winkelketen´ van Nederland in de categorie Fiets en vrije tijd (2006). Om deze waardering te behouden, bieden we op al onze producten, zowel A-merken als het eigen assortiment, een uitgebreide garantie die u diverse zekerheden biedt. Daarom garandeert Profile ´de Fietsspecialist´ u de ´8 die u verwacht´, voor zorgeloos fietsplezier!

Wowdeal

WowDeal is een team van enthousiaste mensen die net zoals jullie houden van fantastische deals. Wij zijn een collectief kopersplatform die de krachten van groepsaankopen en social media bundelen om zo mega kortingen van de beste bedrijven in jouw stad of regio aan te kunnen bieden. WowDeal biedt superdeals aan Limburg en Brabant maar streeft ernaar om de komende maanden ook mensen, uit de rest van het land en over de grens, te laten profiteren van deze fantastische deals in hun regio!

LOGO PEX DAKBEDEKKINGEN ORI 

Pex Dakbedekkingen B.V. is een “combibedrijf” en houdt zich bezig met het gehele bouwdeel dak. Voor elke vorm van dakbedekkingen heeft Pex Dakbedekkingen B.V. specialisten in huis: van pannen- en leidekkers tot vlakdak specialisten in zowel bitumen als kunststof

Mijnhuis 2

Welkom bij Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs. Een persoonlijke en duidelijke aanpak, dat mag u van ons verwachten. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. Zonder omweg en gericht op resultaat. Zo weet u waar u aan toe bent. Onze kennis en ervaring van de regionale markt garanderen een succesvolle bemiddeling en begeleiding van kopers, verkopers en bouwers van woningen en bedrijfsonroerend goed. En ... wij zijn pas tevreden als u dat bent!

New Wave

Met de oprichting van de huidige bedrijfsstructuur op 6 oktober 2015 heeft Newwave Engineering een combinatie van jong enthousiasme met meer dan 25 jaar ervaring kunnen bewerkstelligen. Al meer dan twee decennia werken onze mensen samen om onze bestaande en nieuwe klanten van dienst te kunnen zijn. Tel daarbij op, onze vlakke organisatie met directe en dus snelle communicatie lijnen, een grote diversiteit aan productietechnieken en technische kennis. Dit alles maakt Newwave een dynamische en innovatieve partner voor bedrijven die technische oplossingen zoeken. Door onze investering in moderne productiemachines zijn wij in staat om unieke producten te maken in enkel stuks of kleine series. .

Echt Hypotheek 

Uw onafhankelijk financieel adviseur.
Keuze uit meer dan 20 hypotheekverstrekkers.                 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak op                               0475-724  724 of op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Knipsel

Met 48 winkels door heel Nederland is er altijd wel een Decorette bij jou in de buurt. Maak online een afspraak of kom spontaan binnenlopen en laat je door één van onze medewerkers inspireren.

Decorette Echt

www.decorette.nl

Van Hees - Specialist in Chemie en Laboratoriumbenodigheden Van Hees BV is sinds 2002 specialist in productchemicaliën en laboratoriumbenodigdheden. Tevens leveren wij verpakkingen en hulpmiddelen voor bedrijven die werkzaam zijn in de chemie.
Deskundig advies, uitstekende kwaliteit en vergaande service staan daarbij voorop.
Wij zoeken voor u altijd naar de beste oplossing en dat waarderen onze klanten met een langdurige relatie

 

Vikingmontage is een professioneel en ervaren montagebedrijf. Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met de montage van private en openbare speeltoestellen. Op locatie monteren onze vakbekwame specialisten uw nieuwe speeltoestel, daarna staat niets het speelplezier van uw kinderen nog in de weg!

Wij zijn per mail bereikbaar op onderstaande mailadressen:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.