Beste mountainbikers,

Nog drie weken en dan vindt de Mountainbike toertocht Echt weer plaats. Start en finishplaats zal wederom het sportpark van EVV Echt zijn. Dit bevindt zich aan de rand van Echt en is via de Rijksweg goed te bereiken. Voor alle deelnemers is er meer dan voldoende parkeerplaats.

Na inschrijving (incl. consumptiebon) zal de tocht naar landgoed het rozendaal in Montfort gaan. Vandaar gaat de tocht naar het Sweeltje en de Munninchsbos. Hier rijden we over landgoed Aerwinkel richting de pauzeplaats.

Hier zijn ook dit jaar de Red Bull girls weer aanwezig. Tevens zal Roger Wijnen hier staan met zijn tentje om de fiets van deelnemers met pech te servicen. Als iedereen van zijn rust genoten heeft en zich tegoed heeft gedaan aan de producten van bakkerij Dieteren uit Maasbracht gaat de tocht richting het Annadaalerbos in Maria Hoop. Tot slot gaan we richting het Cranenbroek waar een mooie lus gemaakt wordt.

Dit jaar zal fotograve Yvonne Silverentand ook weer aanwezig zijn om op diverse plaatsen in de tocht foto's van de deelnemrs te maken.

We wensen alle deelnemers veel succes en plezier en dat de weergoden ons goedgestemd zijn. Al mag zeker een buitje vallen in de week vooraf. Dat maakt het fungehalte aleen maar groter op dit parcours.

Namens de kerngroep